Skip to main content

Plastlamellband

Wennerlunds sortiment av plastlamellband lämpar sig främst för lättare transporter. Vårt utbud är flexibelt och vi kan alltid hitta en lösning för dina behov.

Nedan följer en sortimentsöverblick.
Kontakta oss gärna för mer information.

plastlamellband, transportband

Transportband

  • S.25

    S.25 är ett modulkonstruerat band som lämpar sig väl för lättare transporter. Delningen är 25 mm och finns i bredder från 50 mm till 4000 mm. Det finns 15 olika bandtyper med olika ytor inom denna bandserie. Tillbehör som kantlister och medbringare kan levereras vid förfrågan.
  • S.50

    WS.25 är ett modulkonstruerat band som lämpar sig väl för lättare transporter. Delningen är 50 mm och är finns i bredder från 50 mm till 4000 mm. 19 olika bandtyper med olika ytor finns inom denna bandserie. Tillbehör såsom kantlister och medbringare kan levereras vid förfrågan.
  • S.100

    S.100 har en delning 25 eller 50 mm. Med introduktionen av detta nya kurv-lamellband har vi löst problemen med att transportera lättare gods på ett kurvband med en innerradie från 1:1,5. Det transporterande godset behåller sin placering på bandet även i kurvorna. Bandet kan köras i både S-formade och J-formade transportörer.